Hoe werkt dit ?

Allereerst beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken de plannen en wensen die u heeft. Met deze gegevens vertaal ik wat de eventuele mogelijkheden kunnen zijn op basis van de architectuur, bouwkundige aspecten en inrichting. Daarnaast geef ik aan wat de kosten zijn voor het ontwerp van het verlichtingsplan.

Ontwerp

Met de resultaten van het kennismakingsgesprek ga ik een verlichtingsplan ontwerpen, ondersteund door een tekening, moodboard en voorlopige begroting. Dit plan bespreken we samen en maken we er uiteindelijk een definitief verlichtingsplan van, inclusief offerte en schakelplan.

Hoe nu verder ?

Nu gaat het eindelijk gebeuren, de uitvoering van het verlichtingsplan.
Spannend, maar ook dit doen we samen. Ik ontzorg u zodat het verlichtingsplan volledig naar wens wordt uitgevoerd.

Realisatie

Naast de levering van de verlichting bied ik u bouwbegeleiding aan. Dit betekent dat ik het bouwteam op de bouwlocatie aanstuur hoe de verlichting geïnstalleerd en geschakeld moet worden. Een tekening met maatvoering en armaturenlijst dienen hierbij als ondersteuning. Tijdens het bouwproces bewaak ik het verlichtingsplan zodat bij de oplevering het plan is gerealiseerd zoals we het samen hebben bedacht.