Klantgericht..

Voor de showroom van Hebeta uit Genemuiden was de wens om de klanten/ dealers optimaal hun assortiment vloeren te kunnen presenteren.

De inrichting is ontworpen door Willem Hans Beens en ik heb hier een verlichtingsplan overheen gelegd. Naast het goed uitlichten van de producten door railspots is er ook ruimte gecreëerd voor meer informele sfeer met hanglampen. Daarnaast is een monstertafel opgenomen waar met behulp van moodboards de klant wordt geïnspireerd.

Boven deze monstertafel heb ik tunable white  armaturen toegepast. Deze armaturen kunnen in kleur worden aangepast van relax (2700K ) tot gefocust licht (6500K). Betekend dat elke klant in zijn gewenste beleving de monsters kan beoordelen.

Voor de bediening van het licht is het besturingssysteem van Casambi toegepast. ‘s Morgens op werkdagen gaat het licht automatisch aan en na sluitingstijd weer uit. Zodra de zon onder gaat wordt de avondverlichting ingeschakeld en weer voor middernacht uit. Voor het bedieningsgemak zijn enkele scenes ingesteld zodat de showroom multi functioneel gebruikt kan worden.