Nieuwe indeling en sfeer …

De bar van het restaurant is verplaatst waardoor de indeling van het restaurant is aangepast. De aanwezige verlichting voldeed niet meer en heb hiervoor een nieuw verlichtingsplan ontworpen. Uitgangspunt : gezellige sfeer met als uitgangspunt : skihut chick.

De hertengeweien mochten niet ontbreken met daarin warme tinten led lichtbronnen van 2200K. De overige verlichting is dim to warm uitgevoerd. Warme sfeer voor gezellig dineren tot warm wit licht voor multi-functioneel gebruik. In het bar  gedeelte is verlichting met kleurverandering aan toegevoegd.  Hierdoor ontstaat een totaal andere sfeer waardoor je het “after-ski” gevoel gaat krijgen maar dan in het landelijke Drenthe.

In dit project heb ik samengewerkt met Pro-Vision uit Hoogeveen. Zij hebben de spots met kleurverandering, de lichtbesturing en het geluid geleverd en tevens de montage verzorgd.